2+1 Akció! Vásároljon két festményt és a harmadikat ingyen adjuk. Már csak egy napig!

Festés számok szerint - Pillangók a virágokban

5 500 Ft
Raktáron
Keretezés ?
Várható kézbesítés:
6.12.2023
2+1 akció

2 + 1 KÉSZLET INGYEN – Vásároljon három darabos festékkészletet, és kapja meg a 3. készletet teljesen INGYENESEN (a kosár legolcsóbb termékére vonatkozik). Tegyen 3 festő/gyémántozó készletet a kosarába, és a kedvezmény automatikusan érvényesül.

Az ibolya árnyalatai serkentik a spirituális energiát, és materializálják látomásainkat és álmainkat, amelyeket pillangószárnyakon és réti virágszirmokon őrizhetünk meg.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A pillangók lenyűgözőek végtelen színükkel és változatosságukkal. Ezek a tökéletes természet egyedülálló díszei. A hagyományos kínai orvoslás szerint a pillangószárnyak csapkodása felkavarja a pangó qi energiát és vért, tökéletesen feloldva minden elakadást. A pillangók szépségét a virágok finom kecsessége egészíti ki.

Maľovanie fialových motýľovA pillangók lenyűgözőek végtelen színükkel és változatosságukkal. Ezek a tökéletes természet egyedülálló díszei. A hagyományos kínai orvoslás szerint a pillangószárnyak csapkodása fel tudja kavarni a pangó qi- és vérképző energiát, és tökéletesen feloldja az összes elakadást. A pillangók szépségét a virágok finom kecsessége egészíti ki.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Festés számok szerint
Súly: 0.2 kg
Képméret: 40 x 50 cm
Nehézségi fok: Közepes
Orientáció: Magasságra

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
100 %