Nehézségi szintek

Minden kép eltérő nehézségi szinttel rendelkezik –általában a nehézségi szintek az egyes  színmezők mennyiségével és méretével különböznek egymástól. Leegyszerűsítve – minél több mező van a képen, annál nehezebb a kép megfestése.

A nehézségi szintekről minden kép termékleírásánál olvashat a Kiegészítő paraméterek táblázatban.

A festészet minden korosztály számára alkalmas, valamint különböző haladó szintű festők számára. Kínálatunkban mindent megtalál a kezdőknek szánt motívumoktól a nagyon nehéz festményekig, amelyek olyan tapasztalt mesterek számára is alkalmasak, akik számtalan festett munkával rendelkeznek. És erről van szó, ez egy mindenki számára elérhető hobbi, amely egyúttal lehetővé teszi a fejlődést és az idő múlásával magasabb nehézségi szintre lépést, ezzel is magasabb szintre emelve a tehetségét.

Három nehézségi szintet ismerünk
Könnyű
Közepes
Nehéz
Könnyű

A nagy mezők kezdőknek és legtöbb esetben gyerekeknek is alkalmasak. Nem igényel különösebb festési ismereteket, kezdő festőknek és azoknak, akik szeretnék kipróbálni a számokkal való festést.

Közepes

A közepes nehézségi szint az előző szintnél valamivel kisebb mezőket tartalmaz, amelyek közül néhány átfedi egymást. Ezért az ebbe a kategóriába tartozó képek többsége nem gyerekeknek való, inkább azoknak a felnőtteknek való, akiktől nem idegen az alaposság, vagy már van tapasztalatuk a számokkal való festésben.

Nehéz

A kis mezők, amelyek mindenféleképpen csavarodnak, némelyik nagyon apró is lehet - csak néhány milliméter. Itt valóban szüksége lesz festői elmére, nagyon ügyes kezekre és mindenekelőtt sok időre és türelemre. Jutalma lesz egy nagyon valósághű eredménnyel, amely díszítheti például otthona falait.

100 %