összesen 91 termék

Ár

4900 Ft6500 Ft
149006500
Festés számok szerint - Alpok BS28730
Festés számok szerint - Aurora Borealis 1337/BEZ3/X2277
Fel
További termékek

Számokkal festett természeti képek

A természet ősidők óta gyakori motívum a művészeti alkotásokban, és ez nem csoda - az anyatermészet igazán gyönyörű tájakat tud varázsolni, amelyeket érdemes vászonra vinni. Kínálatunkban talál hegyeket, tengereket, tavakat, parkokat, vízeséseket és még sok mást. A szám szerint festett képeknek köszönhetően mindezt a vászonra is átviheti.

A természet a szó legszorosabb értelmében egy bizonyos fokú biológiai sokféleséggel rendelkező vad ökoszisztémát jelent. Tágabb értelemben a teljes bioszférát és a fízisnek, azaz a természetnek nevezett anyagi világot is jelentheti, amely a természettudományok érdeklődésének tárgyát képezi. A természet, az élő és élettelen természet az ókori filozófia egyik első kérdése. A görög physis szó Homérosz Odüsszeiájában is szerepel, ahol a szelídítetlen és vad természetre utal.

Makrokozmosz

A makrokozmosz, amely a μακρός "messze" és κοσμος "világ" szavakból származik, a természet azon részére utal, ahol a közönséges fizika törvényei érvényesek. A világ a maga dimenzióiban felfogható és az érzékszervek által megfigyelhető. A makrovilágot a milliméter ezredrészeitől a kilométerek millióiig terjedő dimenziókba sorolhatjuk. A körülöttünk lévő égitestek mellett a bolygók is ide tartoznak.

Mikrokozmosz

A mikrovilág vagy mikrokozmosz, amely a μικρός "kicsi" és κοσμος "világ" szavakból származik, a természetnek arra a részére utal, amely az anyag összetételével foglalkozik a 10 vagy 10 m-nél kisebb léptékben. A mikrokozmosz magában foglalja a baktériumokat, vírusokat, sejteket, atomokat és elemi részecskéket, amelyek a részecskefizika tárgyát képezik.

Megacosmos

A megaversum vagy megakozmosz, amely a μέγας "nagy-nagy" és κοσμος "világ" szavakból származik, a természetnek arra a részére utal, amely a világegyetem fényév nagyságrendű szerkezetével foglalkozik. Nagy léptékekben a fizika törvényeit az általános relativitáselmélet váltja fel, a téridő tágulásával és görbületével, valamint a kozmológián belül a világegyetem fejlődésének vizsgálatával.

A táj festése számokkal

A tájképeket a nagy területtől a részletekig festik. Így először a hátteret festik meg. A festmény több részre osztható, amelyek később egymásra épülnek. Ez általában úgy történik, hogy a legsötétebb árnyalatokkal kezdünk, és világosabb rétegeket adunk hozzá. Az utolsó lépésben a részleteket kisebb ecsetekkel vagy legyezőkkel festjük meg. A számok alapján készült festmények esetében a festés lényegesen egyszerűbb, de az eredmény meglehetősen professzionális lesz.

Csendélet festése

Csendélet festésekor fontos, hogy a realisztikus festés során a látószög minden témánál azonos maradjon. Gyakorolja a fej és a szem rögzítését és a memóriát. Az objektumok árnyékolása segít az alapvető formákká alakításukban. Használjon függőleges és vízszintes tengelyeket. A tárgyak alakja kiemeli a megvilágítást. Az árnyalatok nagyobb választéka mélyebbé teszi a festményt.

100 %