összesen 42 termék

Ár

4900 Ft5500 Ft
149005500
Festés számok szerint - Hold
2 + 1
DZ535 / Y6484
Fel
További termékek

Számokkal festett természetképek

A természet ősidők óta nagyon gyakori motívum a műalkotásokban, és nem csoda - az anyatermészet igazán gyönyörű tájat tud varázsolni, amelyet érdemes vászonra vinni. Kínálatunkban hegyeket, tengert, tavakat, parkokat, vízeséseket és még sok mást talál. A számok szerinti festéssel Ön is vászonra viheti mindezt.

A szó legszorosabb értelmében a természet olyan vad ökoszisztémára utal, amely bizonyos fokú biológiai sokféleséggel rendelkezik. Tágabb értelemben a teljes bioszférát és a fízisnek vagy természetnek nevezett anyagi világot is jelentheti, amely a természettudományok érdeklődési körébe tartozik. A természet, az élő és élettelen természet az ókori filozófia egyik első kérdése. A görög physis szó Homérosz Odüsszeiájában is szerepel, ahol a szelídítetlen és vad természetre utal.

Makrokozmosz

A makrovilág vagy makrokozmosz, amely a μακρός „messze” és κοσμος „világ” szavakból származik, a természet azon részére utal, ahol a közönséges fizika törvényei érvényesülnek. A világ a maga dimenzióiban felfogható és az érzékszervek által megfigyelhető. A makrovilág a milliméter ezredrészeitől a kilométerek millióihoz tartozó méretekre osztályozható. A körülöttünk lévő égitestek mellett a bolygók is ide tartoznak.

Mikrokozmosz

A mikrokozmosz vagy mikrokozmosz, amely a μικρός „kicsi” és κοσμος „világ” szavakból származik, a természetnek arra a részére utal, amely az anyag összetételével foglalkozik a 10 m-nél kisebb méretekben. A mikrokozmoszba tartoznak a baktériumok, vírusok, sejtek, atomok és elemi részecskék, amelyek a részecskefizika tárgyát képezik.

Megakozmosz

A megaversum vagy megakozmosz, amely a μέγας „nagy” és κοσμος „világ” szavakból származik, a természetnek arra a részére utal, amely a világegyetem fényév nagyságrendű szerkezetével foglalkozik. Nagy léptékben a fizika törvényeit az általános relativitáselmélet váltja fel, a téridő tágulásával és görbületével, valamint a kozmológián belül a világegyetem fejlődésének tanulmányozásával.

Tájképek festése számok szerint

A tájat a nagy területről a részletekig festik. Tehát először a hátteret festjük meg. A kép több részre osztható, amelyek később egymásra épülnek. Általában a legsötétebb árnyalatokkal kezdjük, és világosabb rétegeket adunk hozzá. Az utolsó lépésben a részleteket kisebb ecsetekkel vagy legyező ecsettel festjük meg. A számok alapján festett kép lényegesen könnyebb lesz az Ön számára, de az eredmény teljesen professzionális lesz.

Csendélet festése

Csendélet festésekor a realisztikus ábrázolás során a látószögnek minden forma esetében azonosnak kell maradnia. Gyakorolja a fej és a tekintet megtartását és edzze memóriáját. Az objektumok árnyékolása segít a tárgyak alapformákká alakításában. Használjon függőleges és vízszintes tengelyeket. A tárgyak alakja kiemeli a megvilágítást. A nagyobb árnyalatválaszték mélyebbé teszi a festményt.

100 %