Ismeri a gyémántfestést?

Szeretné különleges emlékeit gyönyörű képpé varázsolni? Próbálja meg saját maga létrehozni a festményt gyémántfestéssel. Ezzel a módszerrel nem szükséges festék, víz vagy ecset. Több száz apró gyémántot és alkotóelemet készítünk Önnek.

Tapasztalja meg a kikapcsolódást egy speciális, egyedi készítésű gyémántfestő készlettel, és alakítsa legszebb élményeit csillogó gyémántszerű kövek gyönyörű mozaikjaivá. Ezzel a technikával nem csak kész motívumainkból, hanem saját fotóiból is kipróbálhatja a gyémántfestést.

Gyémantfestés saját fotó alapján.

 

Fessen számok alapján és próbálja ki az új tevékenységet

Készítsen gyémántfestményt saját fényképe alapján. Csak töltse fel, és küldje el nekünk a rendelésben, és mi elkészítjük Önnek a saját DIY kézműves készletét, tele csillogó gyémántokkal. A gyémántfestéssel Ön is készíthet egy gyönyörű képet szerettei számára, vagy készíthet egy galériát a szobafalán, amely telítve lesz élete legszebb pillanataival. A saját fénykép alapján készült gyémántfestés remek ajándék születésnapra, ünnepekre, karácsonyra, esküvőre, évfordulóra. Ajándékozhat egy kész, gyémántokkal teli festményt vagy sablont.

Gyémántfestés saját fotó alapján

Hogyan kell eljárni, ha ilyen képet szeretne rendelni? Válasszon ki egy fényképet, amelyből sablonnal gyémántfestményt szeretne készíttetni. Válassza ki a jövőbeni kép kívánt méretét. Ezután válassza ki, hogy közvetlenül a belső keretre kívánja-e feszíteni a vásznat. Töltse fel a kiválasztott fotót a megrendeléshez, és küldje el nekünk a bevásárlókosárból a rendelést. Elkészítjük a leendő kép grafikai előnézetét és jóváhagyásra elküldjük Önnek. Ezután folytatjuk a gyártást, és elküldjük Önnek a dizájnt és a gyémántokat.

Mi a gyémántfestő készlet tartalma

A csomagban talál egy ragasztóval bevont szimbólumokkal ellátott vásznat, amelyre fokozatosan ráhelyezheti a gyémántokat. A csomagban színes gyémántokkal ellátott zacskók is lesznek pontosan a kép méretéhez keverve. Ezenkívül olyan eszközöket is talál, mint a műanyag gyémánt szedőkanál, gyémánt toll és viasz. Mellékeltünk egy gyémántfestési grafikát lépésről lépésre, hogy megkönnyítse a festmény elkészítését.

Gyemantfestes keszlet

Hogyan készítsen gyémántfestményt saját fotó alapján

Már elküldte nekünk a megfelelő fotót, amiből számokkal ellátott gyémánt vásznat készítettünk a gyémántfestéshez, és már otthon is van a szállítmány? Most megnézzük, hogyan gyémántozhat ki egy képet a saját fényképéből.

Milyen módon járjunk el a festmény gyémántozásánál

Hasonlítsa össze a vásznon lévő egyes számokat a színes kövekkel díszített zacskók megfelelő szimbólumával. Az általunk elküldött vászon egy előre nyomtatott színes sablont tartalmaz szimbólumokkal, amelyek csak arra várnak, hogy az egyes területeket fokozatosan kitöltse csillogó gyémántokkal az új készletből. A gyémántfestés grafikai sablonja szerint a küldött lépésenkénti utasításokkal könnyedén megteheti, és egyszerűen elkészítheti festményét. Csak kövesse az utasításokat lépésről lépésre.

Gyémántfestés saját fotó alapján

A festmény felosztása

A kép gondosan miniatűr mezőkre van osztva, amelyeken számok és betűk szimbólumai vannak megjelölve. A csillogó kövekkel díszített zacskókon mindig ugyanazokat a számokat és betűket találja. Ennek köszönhetően könnyen megtudhatja, hogy pontosan hova is tartozik a gyémánt. Az egyszerű utasításoknak és eljárásnak köszönhetően mindenki megépítheti saját csillogó mozaikját. Lehet kezdő művészi tapasztalat nélkül, gyerek vagy szenior. A gyémántfestés csodálatos időtöltés, amely csodálatos műalkotásokat hoz létre. Ezután felakaszthatja a képet a falra, és megcsodálhatja az elkészült munkát. Ne habozzon, és fokozatosan hozzon létre egy kis galériát saját készítésű gyémántfestményekből a fényképekből.

Miért érdemes gyémántfestéssel foglalkozni

Alkotással könnyedén megszabadulhat a stressztől és a szorongástól, fejlesztheti kreativitást, szabadjára engedheti a fantáziáját, erősítheti a koncentrációt és a türelmet, szórakozhat és pihenhet. Nincs szüksége korábbi festési tapasztalatra. Gyémántművészettel foglalkozhat egyedül is, de remek családi tevékenység is. Egy kellemes délutánt vagy egy szép estét tölthet el szeretteivel, miközben közös képet festenek. Emellett egy gyémántfestmény is remek ajándék a szerettei számára. Az eredeti ötlettel járó személyes öröm minden alkalommal sikert vált ki.

Gyémántfestés

100 %