Keretezés

Javasoljuk, hogy a vásznat a festett képpel feszítse keretre. Ez nem kötelező, és a keret nélküli kép is gyönyörűen néz ki, de papír foszlányokra rajzolhat a fióknak is, de a vászon egyszerűen megérdemel egy keretet.

Mindenképpen javasoljuk, hogy rendeljen egy olyan keretet tartalmazó szettet, amelybe szakszerűen keretre feszített vásznat küldünk. Egyrészt jobb lesz festenie, ha a vászon nem göndörödik különböző módon, és megelőzi a kép károsodását is, ha szakszerűtlen feszítéssel próbálkozna.

A webáruházunkban a keretet külön kiegészítőként is megvásárolhatja.

Természetesen bármilyen keretet beszerezhet magának és arra kifeszítheti a vásznat. Amennyiben szüksége lenne tanácsra, írjon vagy hívjon nekünk.

 

keretezes

Keret

A kész blind keret masszív fenyőfából készül és a festővászon kifeszítésére szolgál. A blind keret már összeszerelt és csatolt formában kerül kézbesítésre.

lenvaszon

Vászon

Klasszikus közepes súlyú vászon, amely tiszta lenvászonból tevődik össze, erős és tartós. Minden vásznunk vastagságra festéshez alkalmas, ezért gyönyörűen nyújtva és hajtások nélkül kerülnek kézbesítésre.

festesre kesz

Kifeszített vászon kerettel

A keretre feszített vásznunk profersszionális módon feszített és azonnali festéshez alkalmas. Ezt a lehetőséget minden egyes termék részleténél kiválasztható feláron.

100 %