összesen 310 termék

Ár

3300 Ft6500 Ft
133006500
Fel
További termékek

Számok szerinti festés tetszeni fog Önnek

Szeretne kikapcsolódni, lazítani, ugyanakkor egy olyan tevékenységet végezni, amit szeret, de nincs hozzá tehetsége? Igen, a festésről beszélünk. Velünk egyszerű festményeket és képeket festeni. Elég kiválasztania a kínálatunkból azt a képet, melynek a mintája a legjobban tetszik Önnek és kezdheti a festést. A festés számok szerint valódi profi festővé teszi az embert. Az egész vászon készen áll egy gyönyörű kép megalkotására. A kiszínezendő mezők számozottak, Önnek csak fognia kell az ecsetet és kifestenie a kép minden egyes számozott mezőjét. Az Ön által választott minta fokozatosan bontakozik majd ki a vásznon.

Azonban még a számok szerinti festéshez is kell türelem. Mégis hihetetlenül pihentető érzést nyújt. Nem kell egy nap alatt megfestenie a képet. Épp ellenkezőleg. Haladjon lépésről lépésre és élvezze a munkát, amely minden egyes ecsetvonás után élesebb és láthatóbb formát ölt a kész képen.

A szamfestokep.hu webáruházunkban számos különböző témájú képet válogattunk össze. Gyönyörű tájképeket, városokat, figurákat, állatokat vagy növényeket ábrázoló képek közül választhat. Folyamatosan bővítjük a számok szerint festhető képek kínálatát. Az új képek kiválasztásakor igyekszünk figyelembe venni az Ön kívánságait és az új festménytémákra vonatkozó elképzeléseit. Szeretünk festeni számok szerint, és boldoggá tesz bennünket, ha Önt is érdekli. Természetesen szívesen segítünk, ha tanácstalan. A számok alapján festett képek témakörével a számmal festésről szóló blogunkban foglalkozunk bővebben. Ha még mindig nem döntötte el, hogy festő szeretne-e lenni, talán a képek festéséről szóló cikkeink meggyőzik arról, hogy a segítségünkkel bárkiből lehet festő.

Gyakori kérdés, hogy a festés számok szerint gyerekeknek is alkalmas-e. Igen, ez egy olyan tevékenység, amely minden szempontból fejleszti őket, erősíti a művészi képességeiket, ugyanakkor a munkájuk eredménye a szükséges önbizalmat is megadja nekik. Könnyűnek tűnhet számok alapján festeni egy képet. De a festés ezen formája is türelmet igényel. A gyerekek számos alapvető szokást megtanulnak, és ennek eredményeképpen kiállíthatják a szobájukban a műveiket, vagy megajándékozhatnak vele valakit. És ez nem csak a gyerekekre vonatkozik, hanem mindazokra, akik számok szerint festenek. Végül is, a legkedvesebb dolog egy kézzel készített ajándék:)) Drukkolunk Önnek és örülni fogunk, ha megmutatja nekünk a festés eredményét...

100 %