összesen 502 termék

Ár

169 Ft17900 Ft
116917900
5 db ecset készlet
4 900 Ft
8067
6 db kefe készlet - lapos
3 300 Ft
8065
8 db kerek lapos kefe készlet 1913
Akril festékek számok szerinti festéshez
169 Ft
3935/-1
Dekorációs keret - fa
8 000 Ft
8889
Dekorációs keret - fekete 4743
Fel
További termékek

A festés számok szerint tetszeni fog Önöknek

Módot keres a pihenésre, kikapcsolódásra és egyúttal olyan tevékenységre, amit szeret, de nincs rá alkalma? Igen, festészetről beszélünk. A festmények és képek festése nálunk teljesen egyszerű lehet. Nincs más dolga, mint kiválasztani kínálatunkból az Önt érdeklő képmotívumot, és elkezdeni a festést. A számokkal való festés igazi profi festővé teszi. Az egész vászon gyönyörű kép létrehozására készült. Az egyes színes részek meg vannak számozva, és csak kézbe kell venni egy ecsetet, és kiszínezni a kép minden egyes számozott szakaszát a számoknak megfelelően. A sima vászonból fokozatosan kirajzolódik a munkához választott színmotívum.

Igen, még a számokkal való festés is türelmet igényel. De ugyanakkor hihetetlen pihenésérzetet ad. Nem is szükséges egy nap alatt megfesteni a képet. Ellenkezőleg. Fokozatosan szentelje magát munkájának, és élvezze a munkáját, amely minden festés után tisztább és láthatóbb formát kap az elkészült képből.

A szamfestokep.hu webáruházunkban sok különböző tematikus festményt válogattunk össze Önnek. Választhat gyönyörű tájakat, városképeket, figurákat, állatokat vagy növényeket. A szám szerint festett képek kínálatát folyamatosan bővítjük. Az új elemek kiválasztásakor igyekszünk figyelembe venni kívánságait és elképzeléseit az új festészeti témákkal kapcsolatban. Szívesen festünk számokkal és örülünk, ha Önt is érdekli. Természetesen szívesen adunk tanácsot, ha nem tudja, mit kell tennie. Számos számok szerinti festés témánkat átvittük a számok szerinti festés blogunkba. Ha tehát még mindig azon gondolkodik, hogy belevágjon-e vagy sem, talán a képek festéséről szóló cikkeink meggyőznek arról, hogy velünk együtt tényleg bárkiből lehet festő.

Gyakori kérdés, hogy a számok szerinti festés alkalmas-e a gyermekek számára. Igen, ez egy olyan tevékenység, amely minden szempontból fejleszti őket, és nemcsak a művészi képességeiket erősíti, hanem a munkájuk eredményeképpen megkapják a nagyon szükséges önbizalmat is. A számok alapján történő képalkotás könnyűnek tűnhet. De még ez is magában foglalja a türelem szükségességét. A gyerekek sok alapvető szokást megtanulnak, és ennek eredményeképpen kiállíthatják a szobájukban a műalkotásaikat, vagy megajándékozhatnak vele valakit. És ez nem csak a gyerekekre vonatkozik, hanem mindazokra, akik számmal festenek. Végül is, a legkedvesebb dolog egy sajátkezűleg készített ajándék:)) Szorítunk neked, és örülnénk, ha megosztanád velünk a festés eredményét.

100 %