összesen 37 termék

Ár

4900 Ft6500 Ft
149006500
Festés számok szerint - Bor Y5154
Festés számok szerint - Buddha X2294
Festés számok szerint - DJ cat PH9606
Fel
További termékek

Hallotta már, hogy milyen könnyű a számok alapján festeni?

Szeretné magát igazi művésznek érezni? Ebben a kategóriában nem csak nagy nevek, hanem kevésbé ismert festők képei is megtalálhatók. Minden művészetkedvelő számára van valami - legyen szó absztrakcióról, portrékról, tájképekről, csendéletről vagy más témákról.

A művészet szó a "art" szóból származik, a görög τέχνη, techné, ami kézműves technikát jelent. A művészet ősidők óta az emberi kultúra része. Egy bizonyos hasznos készséget jelöl, amelyet nem mindenki sajátított el, és amelyet általában meg kell tanulni. Tágabb értelemben a művészet kifejezés a kultúra más formáit is magában foglalja, mint például a színház, a zene, az irodalom és a filmművészet. A reneszánsz óta a kifejezést szűkebb értelemben a "képzőművészetekre" alkalmazzák, ahol a hangsúly a kreativitáson, az eredetiségen és az egyéniségen van.

Képzőművészet

Ebben az értelemben a művészeteket az ókor óta a képzőművészetekre osztják, amelyek maradandó vizuális műalkotásokat hoznak létre, és magukban foglalják a festészetet, a szobrászatot, az építészetet és a kézművességet, mint például az ácsmesterséget és a kovácsmesterséget, valamint az előadóművészeteket, amelyek a közönség előtti előadás művészetét jelentik. A művészet az érzések, gondolatok, személyes vélemények és attitűdök kifejezésének egyik formája rajzok, festmények, metszetek, szobrok és más művészeti stílusok segítségével. A művészet az egyes művészek eredetiségét és kreativitását tükrözi.

A művészet mint a szellem művelése

A művészet, mint a kultúra része, olyan alkotásokat képvisel és tartalmaz, amelyeket olyan emberek hoztak létre, akik kivételes képességekkel rendelkeznek, amelyekkel nem mindenki rendelkezik. Szinte mindent, ami kihívást jelent, amihez munka kell, és amit nem mindenki tud megcsinálni, átvitt értelemben művészetnek nevezhetünk. A tevékenység eredményei ápolják a szellemet és a közönséget, és esztétikai hatást gyakorolnak rájuk. A művészetet nehéz pontosan meghatározni, és nagyban függ a szubjektív ízléstől.

Mi a festészet

A festészet az akarat megtestesülése, és képes dacolni a meghatározásokkal és definíciókkal. A festészet a szubjektum emancipációjának és az új megalkotásának eszköze. Folytatja a hűséges festészet hagyományos fogalmának és a különböző avantgárdoknak az örökségét. A festészet mesterség, a kommunikáció eszköze és egyúttal az elidegenedés elleni eszköz. A festészet segítségével megörökíthetsz építészeti szerkezeteket, hajókat, autókat, szobrokat, tájképeket, természetet, növény- és állatvilágot, absztrakciót, portrékat és csendéleteket, vagy akár egy jól ismert festmény eredeti változatát, beleértve az évszakot, a napszakot, a hely hangulatát és a saját érzéseidet.

100 %