Segítünk és támogatunk

Nem idegen számunkra a minket körülvevő világ. Ezért létezésünk során folyamatosan próbálunk segíteni, ahol csak szükség van rá - akár pénzileg, akár anyagilag. Az általunk támogatott projektek közül néhányat ezen az oldalon talál. Ha Önnek sem közömbös idegenek sorsa, és úgy gondolja, hogy termékeink boldoggá tennék pl. egy árvaházban, kórházban, idősek otthonában vagy akár egy nehéz élethelyzetben lévő egyénnek, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Szamfestokep.hu - Segítünk az ukrajnai anyáknak és gyermekeknek. 

????????SEGÍTSÜNK???????? Minden egyes megrendelésből, amit elküld, 250 Ft-t adományozunk Ukrajna megsegítésére, az összeget további250 Ft-val növeljük. Minden bevételt a Sivek Hotelsnek adományozunk, amely segít az Ukrajnából érkező anyák és gyermekek elszállásolásában. Rajtunk múlik, hogy meddig maradhatnak itt. A bevételt 2022. április 1-jén küldjük el az átlátható számlájukra. Tehát ne csak magadat tedd boldoggá, hanem valakit, akinek igazán szüksége van rá!❤️
 
 
????????Minden megrendelés számít!????????
 
További információ:

https://www.sivekhotels.com/blog/solidarita-ukrajine

https://www.kb.cz/cs/transparentni-ucty/123-6351430237...

Szampestokep.hu - Segít a fogyatékkal élők házában Sulická 

34 szett Sulická otthonába. 34 festménykészletet adományoztunk a sulickai Fogyatékosok Otthonának azon ügyfeleink számára, akik az amúgy is nehéz üzleti helyzetben a jelenlegi COVID-járványhoz kapcsolódó korlátozásokat is korlátozták. Meggyőződésünk, hogy termékeink kellemes kikapcsolódást jelentenek számukra, és kitöltik szabadidejüket. További információkat a Domov Sulická hivatalos Facebook-oldalán találhat.

Szampestokep.hu - Segít a fogyatékkal élők házában Sulická  
 
100 %