Rólunk

Szia, itt Bogi

"A Szamfestokep.hu webáruház mögött elsősorban Bogi áll. Testben és lélekben művész vagyok, introvertált és nagy állatbarát.

Jó néhány évvel ezelőtt, magam is egy webáruház vásárlója voltam, és kipróbáltam a számok szerinti festést. Abban az időben szinte minden szabadidőmet kitöltötte, és hihetetlenül jól éreztem magam vele.

21 festmény után (igen, jól olvastad) fogtam az összes ötletet, meglátást és hibát a megvásárolt készletekkel kapcsolatban, és barátaim segítségével elindítottam a saját webáruházamat, amelyen keresztül békét, nyugalmat és a festéssel eltöltött kellemes időt szeretnék átnyújtani a vásárlóknak.

Nem tehetek róla, de megfesteni egy képet, és belerakni egy darabot saját magamból, aztán azt egy polcon megjeleníteni vagy elajándékozni dupla örömöt jelent számomra. Egy ilyen ajándékban van valami egyedi."

rólunk HU

Az én személyes leírásom a számok szerinti festésről

"Nem könnyű képet festeni. De miért? Nem inkább arról van szó, hogy nem bízunk önmagunkban? Velünk sokkal messzebbre juthatsz. Igen, kapsz egy konkrét számsablont, de attól még minden egyes számfestménybe bele kell tenned egy darabot magadból. Sok türelem, idő és nem utolsósorban bátorság kell hozzá.

Még mi, a Számfestő kép webáruhzában is így látjuk. És fokozatosan bevontuk barátainkat, ismerőseinket, rokonainkat a festésünkbe. És mindezek mögött egyetlen nagy lelkesedés és valami bizonyítási törekvés áll. Sok esetben a sablon adományozása után érkezett egy határozott válasz. ""Nem tudom megcsinálni""...De végül elkészült az első kép. Mindannyiunknak csodálatos emlékei vannak az első munkánkról, amely talán nem egészen tökéletes (de ez az első)."

Az én személyes leírásom a számok szerinti festésről
rólunk

Elérhetőség (link) mindenkinek, aki hezitál az első készlet megvásárlásával:

"Szeretnénk, ha számokkal festett festményeink pontosan ugyanazt az örömet, és mindenekelőtt ugyanazt az öröm és gyönyör érzését ébresztenék bennetek, amely azt sugallná, hogy ismét valami újat értek el.

Mi a Számfestő kép weáruházban szívesen segítünk a megfelelő kép kiválasztásában, és szívesen válaszolunk minden kérdéseitekre. Napról napra nő a lelkes amatőr festők száma. Csatlakozz te is." 

Talán betévedtél ide?

Ha igen, és még mindig nem tudja, mi az a számok szerinti festés? Feltétlenül nézze meg ezt a videót.

 
100 %