Rólunk

Szia, itt Bogi

"A Szamfestokep.hu webáruház mögött elsősorban én, Bogi állok. Testben és lélekben művész vagyok, introvertált és nagy állatbarát.

Jó néhány évvel ezelőtt, magam is egy webáruház vásárlója voltam, és kipróbáltam a számok szerinti festést. Abban az időben szinte minden szabadidőmet kitöltötte, és hihetetlenül jól éreztem magam vele.

21 festmény után (igen, jól olvastad) fogtam az összes ötletet, meglátást és hibát a megvásárolt készletekkel kapcsolatban, és barátaim segítségével elindítottam a saját webáruházamat, amelyen keresztül békét, nyugalmat és a festéssel eltöltött kellemes időt szeretnék átnyújtani a vásárlóknak.

Nem tehetek róla, de megfesteni egy képet, és belerakni egy darabot saját magamból, aztán azt egy polcon megjeleníteni vagy elajándékozni dupla örömöt jelent számomra. Egy ilyen ajándékban van valami egyedi."

rólunk HU

Az én személyes gondolataim a számok szerinti festésről

 

Képet festeni nem könnyű. Miért is? Nem arról van szó, hogy nem bízunk magunkban? Velünk sokkal messzebbre juthat. Igen, kap egy konkrét számsablont, de attól még minden számok alapján festett képbe bele kell tennie saját személyiségét is. Sok türelem, idő és nem utolsósorban bátorság kell egy ilyen mű létrehozásához.

Mi a Számfestő kép webáruháznál így látjuk. Ilyen módon fokozatosan bevonzottuk barátainkat, ismerőseinket és rokonainkat a festésbe. És mindezek mögött csak nagy lelkesedés és a bizonyítási vágy áll. Sok esetben a sablon ajándékozása után egyértelmű válasz érkezett. „Nem tudom megcsinálni“ „Nem tudom megcsinálni“... De végül elkészült az első kép. Mindannyiunknak csodálatos emlékei vannak az első munkánkról, amely talán nem tökéletes (de az első).

Az én személyes leírásom a számok szerinti festésről
rólunk

Üzenet (link) azoknak, akik haboznak megvásárolni az első képet:

 

Szeretnénk, ha a festés számok szerint azt örömet és mindenekelőtt azt az érzést nyújtaná Önnek, hogy valami újat ért el.

Mi a Számfestőkép webáruháznál szívesen segítünk a megfelelő kép kiválasztásában, és válaszolunk minden kérdésére. A számok szerint festő lelkes amatőrök száma napról napra nő. Csatlakozzon hozzánk Ön is.

Talán véletlenül keveredett ide?

Ha igen, még mindig nem tudja, mi az a Számfestő kép? Akkor mindenképpen nézze meg ezt a videót.

 
100 %