Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

Kérdése van? Tekintse meg a leggyakoribb kérdéseket, amelyekre azonnal meg is találja a választ. Ha még mindig nem találja, amit keres, tekintse meg útmutatási részlegünket, vagy egyszerűen vegye fel velünk a kapcsolatot.

Szürke, számok nélküli mezők  

A képeken gyakran vannak számok nélküli szürke mezők. Általában tartozik hozzájuk egy festék is, amelyen szintén nincs szám. Ezek gyakran sötét színek. Az előre nyomtatott szürke mezők a jobb fedés érdekében sötét színűek.

Hogyan fessünk számok alapján?  

Részletes információkat a számok szerinti festésről ebben a cikkben írtuk össze: Hogyan fessünk számok alapján? További részleteket dolgoztunk fel a számok szerinti festésről ebben a videóban.

Mekkora a szállítási költség?  

A szállítás ára, az együttműködő fuvarozókra és a fizetésekre vonatkozó részletes információkat ebbe a táblázatba gyűjtöttük össze. 

Milyen minőségű az akrilfesték?  

A színekről, amelyeket minden egyes megrendeléshez gondosan összekeverünk és elkészítünk, itt talál információkat.

Mennyire jók az ecsetek?  

Az egyes készletek részét képező ecsetekről és az e-shopunkban rendelhető további ecsetekről teljes körű információt itt talál.

Megszáradt festékek  

Ha nyitva hagyta a festékeket, és azok kiszáradtak, próbálja meg néhány csepp vízzel picit felhígítani őket - ez általában segít. Hasonlóképpen, a színek kiszáradnak, ha nem fejezi be a képet, és hosszabb szünetet tart a munkája között. Ha a hígítás nem segít, újrarendelheti tőlünk a színeket.

Újra tudom rendelni a színeket?

Ha elfogynak a színek, itt utánrendelheti őket. Ha nem tudja, milyen árnyalatot válasszon, kérjük, írjon chat üzenetet (az oldal jobb alsó sarkában). Ha éppen nem vagyunk online, kérjük, írjon nekünk az info@szamfestokep.hu e-mail címre.

Nehézségi különbségek  

A festményeket az áttekinthetőség érdekében 3 nehézségi szintre osztottuk – bővebben ebben a cikkben olvashat róluk.

Keretezés - milyen lehetőségek vannak?

A festményeket minőségi fakeretre feszítve vagy összetekerve is megrendelheti. Ha nem biztos benne, melyik opció a megfelelő Önnek, olvassa el ezt a cikkünket.

100 %