Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

Van kérdése? Vessen egy pillantást a leggyakoribb kérdésekre, amelyekre válaszolunk. Ha még mindig nem találja, amit keres, keresse fel szaktanácsadónkat, vagy egyszerűen vegye fel velünk a kapcsolatot.

Szürke mezők számok nélkül

A képeken gyakran szürke mezők találhatók számok nélkül. Általában tartalmaznak egy színes ceruzát, amelyen szintén nincs szám. Általában sötét színűek. A szürke előnyomott mezők a sötét szín jobb lefedésének köszönhetőek.

Hogyan festhetünk számokkal?

A számokkal való festés megkezdésével kapcsolatos információkat részletesen leírtuk a cikkben: Hogyan festhetünk számokkal? A számokkal való festéshez további információkat készítettünk Önnek az itt található videóban.

Mennyi a szállítási költség?

A szállítási költségekről, a támogatott fuvarozókról és a kifizetésekről részletes információkat itt találsz egy táblázatban.

Milyen minőségűek az akrilfestékek?

A festékeinkről, amelyeket minden megrendelésnél gondosan összekeverünk és elkészítünk az Ön számára, ide kattintva tájékozódhat.

Mennyire jók az ecseteink?

Az egyes készletekben található ecsetekről és a webáruházunkban még megrendelhető színes ceruzákról itt találhat teljes információt.

Száradt festékek

Ha nyitva hagyta a festékeket, és kiszáradtak, megpróbálhatja enyhén felhígítani őket néhány csepp vízzel – ez általában segít. Ugyanígy a festékek is megszáradnak, hacsak nem fejezi be a festést, és hosszabb szünetet hagy a festés folytatása között. Ha a hígítás nem segít, további színeket utánrendelhet tőlünk.

Lehetséges a festékek utánrendelése?

Ha kiszáradtak a festékei, itt utánrendelheti őket, ha nem vagy biztos benne, hogy melyik színárnyalatot válassza, írjon nekünk a chaten (az oldal jobb alsó sarkában). Ha éppen nem vagyunk online, írjon nekünk az info@szamfestokep.hu címre.

Különbségek az igényekben

Az érthetőség kedvéért a képek 3 nehézségi szintre vannak felosztva – itt a cikkben tudhat meg többet.

Keretezés – mik a lehetőségek?

Festményeket rendelhet akár minőségi fakeretre feszítve, akár feltekerve. Ha nem biztos abban, hogy melyik változat a megfelelő az Ön számára, tekintse meg cikkünket itt.

100 %