Miért vásároljon tőlünk?

Gyönyörű ajándék csomagolás

Mindegyik kép olyan gyönyörűen van becsomagolva, hogy 99%-ban pozitív értékelést kaptunk. Így nem kell az újracsomagolással vesztegetned az időt, ha ajándékba szeretnéd adni a kifestőt.

Gyönyörű ajándékcsomagolás

Ügyfélszolgálat

Ha nem vagy biztos a termékválasztásban, szívesen segítünk. Minden hétköznap 8.00-tól 17.00-ig állunk rendelkezésére a chat-en (a webáruház oldalának jobb alsó sarkában) a 06 20 563 0416 telefonszámon illetve az info@szamfestokep.hu e-mail címen, ahol 24 órán belül válaszolunk.

Ügyfélszolgálat

A legnagyobb választék és minden raktáron

A legtöbb termékünk raktáron van és azonnal szállítható. Ugyanakkor igyekszünk a terméket a lehető leggyorsabban átadni a fuvarozónak, és nem késleltetni az Önhöz való eljutását.

Nagy választák, minden raktáron

Kézbesítési idő és ingyenes szállítás

Azokat a megrendeléseket, amelyek tartalma raktáron van, 24 órán belül átadjuk a szállítónak (az átlagos szállítási időnk 1,55 nap). Ezen kívül, 20.000,- HUF feletti értékű megrendelések esetén INGYENES kiszállításban részesül!

Gyors kiszállítás, ingyenes szállítás

Minden gondosan van becsomagolva

Ragaszkodunk a minőségi csomagoláshoz, hogy a termék ne sérüljön meg útközben. A csomag tartalmazza a tökéletes műalkotás megfestéséhez szükséges utasításokat és információkat.

Igényes csomagolás

100 %