Hogyan készüljünk fel a festésre

A számokkal való festés a kifestőkönyvekre emlékeztet, ahogyan gyermekkorunkból ismerjük őket. De a színes minta helyett számozott négyzetekkel ellátott vásznat kap. Minden szám egy adott mellékelt színnek felel meg, amellyel az adott területet színezni fogja.

Számok szerinti festésnél csak ragaszkodni kell a számok szerinti bontáshoz, festeni és fokozatosan élvezni, ahogyan egyedi kép születik a keze alatt. Az eredetileg színtelen vonalakkal és számokkal ellátott vászonból türelmes erőfeszítéssel igazi kép készül, amit büszkén akaszt a falra dekorációként. Még ha nem is profi művész, ön is tud szép képet festeni.

Hogyan készüljünk fel a festésre

A festéshez a sablonon kívül festékekre, ecsetekre és esetleg egy festőállványra lesz szükség a jó működéshez. A festőállvány kivételével mindez a szám szerint festőkészlet része. Több száz különböző motívum közül választhatsz különböző méretben. Minden kiválasztott témához pontosan azokat a színeket kapja meg, amelyekre szüksége van.

Minden készlet tartalmaz mindent, ami a festmény befejezéséhez szükséges, azaz előre nyomtatott és számozott területekkel ellátott vászon, megfelelő számokkal ellátott festékek, ecsetek és színes sablon.

Hogyan készítsünk festékeket

Az akrilfestékeket számokkal ellátott tégelyekben készítik. Semmilyen módon nem kell keverni őket, és a megfelelő árnyalatokban vannak. Nem kell olyan gyakran mosnia az ecsetet, és sok festéket takaríthat meg. Válasszon szélesebb ecsetet a nagyobb területekhez, és keskeny ecsetet a kisebb területekhez. Az ecsetet minden használat után alaposan mossa ki. Ha hibázik, és átfest egy négyzetet egy másik számmal, hagyja megszáradni a festéket, és fesse át a megfelelő árnyalattal. Az akrilfestékeket nem kell vízzel vagy hígítóval hígítani. Ha még mindig nagyon vastagnak tűnnek, mártsa az ecsetet vízbe, majd festékbe.

Hogyan kezdjük el a festést

Rendezze a színeket a számok szerint, az első számmal kezdve, és fokozatosan fesse le a megfelelő négyzeteket a vászonra. Kezdje világosabb árnyalatokkal. Egyszerre csak egy festéktartály lesz nyitva, és nem áll fenn a festék kiszáradásának veszélye. Még a ecsetet sem kell olyan gyakran mosni. Kezdje a bal felső sarokból, a felső oldalról, és folytassa a vászon ellenkező oldalával, hogy ne kenje el a színeket. Mielőtt a következő festékárnyalatra lépne, mindig hagyja, hogy a kép festett részei megfelelően megszáradjanak. Megakadályozza a még nedves színek rossz árnyalatba keverését.

100 %